Header Image

Balanske – Initiatie SMOG, Spreken Met Ondersteuning Van Gebaren

Doelgroep

Online, iedereen

Omschrijving workshop

Tijdens deze workshop leer je een aantal dagelijkse SMOG gebaren. SMOG is een vorm van ondersteunende communicatie. Hiermee kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een communicatiehandicap hun noden, wensen en behoeften duidelijk maken én hun omgeving beter begrijpen. De gebaren zijn niet zo moeilijk uit te voeren. De workshop is toegankelijk voor iedereen. Het aantal inschrijvingen wordt beperkt tot max. 25.

Omschrijving organisatie

Het Balanske is een vrijetijdszorgcentrum dat zich richt tot kinderen en volwassen met een beperking én hun gezinsleden. Het centrum biedt een waaier van vrijetijdsactiviteiten aan zoals muziek, crea, sport, spel- en oudernamiddagen, tentenkampen, speelpleinwerking en volwassenwerking. Uniek zijn de snoezelruimtes (inclusief watersnoezel) waarbij mensen met een beperking zintuiglijk geprikkeld worden, met het doel te ontspannen. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE97734357187149 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

1 april 15:00
15:00 — 16:00