Header Image

Brede School Beringen – Workshop desserten maken

Doelgroep

Online, iedereen is welkom.

Omschrijving workshop

Enkele enthousiaste kinderen van Westakker die deelnemen aan de naschoolse activiteiten van vzw Brede School Beringen nemen je graag mee op pad om lekkere desserts te maken. Samen met een van onze enthousiaste vrijwilligers, leren ze je enkele van hun favoriete desserts.

Omschrijving organisatie

Brede School Beringen is een samenwerkingsverband van vele organisaties en diensten die activiteiten opzetten. Onze missie is dat kinderen uit Beringen-Mijn en Beverlo hun leer- en leefomgeving in de vrije tijd én op school kunnen verbreden. Daarom creëren we een aanbod voor alle kinderen die in Beringen-Mijn en Beverlo wonen of er naar school gaan. Met dit schitterende initiatief willen we alle kinderen alle kansen geven om deel te nemen aan vrije tijdsactiviteiten. Enerzijds doen we dit met een eigen aanbod na de schooluren, anderzijds leiden we maximaal toe naar reguliere verenigingen door in te zetten op het verlagen van drempels. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE22735044655047 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

1 april 16:00
16:00 — 17:00