Header Image

CAW Oost-Brabant – ‘Mijn leven als superheld’ werken aan veerkracht met kinderen

Doelgroep

Online, ouders, hulpverleners, leerkrachten. Voor al wie met kinderen omgaat.

Omschrijving workshop

Webinar ‘Mijn leven als superheld’ werken aan veerkracht met kinderen. Liv Leeman, auteur van het boek: ‘Mijn leven als superheld’ dompelt je onder in de achterliggende visie van het boek. Waarom is elk kind een superheld? Hoe kan je als hulpverlener, ouder, begeleider of leerkracht de superkrachten van je kinderen laten groeien? Liv geeft theoretische achtergrond rond veerkracht en brengt heel wat praktische methodieken mee waar jij mee aan de slag kan. De methodieken zijn gemaakt om met kinderen rond de vier veerkracht sleutels te werken en kinderen aan te spreken in hun eigen krachten. 1 uur vol methodieken om onmiddellijk in de praktijk in te zetten bij kinderen.

Omschrijving organisatie

Het CAW is een eerste contactpunt voor mensen met problemen en vragen over welzijn. Iedereen kan er terecht voor info, advies, ondersteuning, begeleiding en opvang. Je kan er langslopen, bellen, mailen of chatten met een hulpverlener. De hulp is gratis, vertrouwelijk en professioneel. Het CAW ontwikkelt ook nieuwe oplossingen voor maatschappelijke problemen en sensibiliseert het brede publiek, welzijnspartners en het beleid. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE59 7775 9209 2726 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

30 maart 20:30
20:30 — 21:30