Header Image

FIBROVEERKE VZW – maak uw feest feestelijker met mooi geplooide servietten

Doelgroep

Online, iedereen is welkom.

Omschrijving workshop

Maak zelf je tafelversiering voor een communiefeest of andere gelegenheid en leer originele servietten te plooien en decomateriaal te maken.Tijdens de workshop gaan we aan de slag met het plooien van papieren servietten. Jong en oud, iedereen mag deelnemen.

Omschrijving organisatie

Fibroveerke vzw is een warme zelfhulpgroep voor mensen met fibromyalgie. Deze zelfhulpgroep stimuleert mensen om te blijven geloven in hun eigen krachten en kunnen. Door nieuwe contacten te leren kennen in je eigen streek, een kennismaking met lotgenoten/ervaringsdeskundigen, informatie uit te wisselen, bij deelname aan de creanamiddagen, aanwezigheid op de praatgroepen of themanamiddagen. Er is dankzij onze gesloten groep een houvast in deze warme groep. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE61 9792 3911 5917 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

30 maart 15:00
15:00 — 16:00