Header Image

Link in de Kabel – Smartphone Fotografie

Doelgroep

Online, kinderen/jongeren tussen 9 en 14 jaar

Omschrijving workshop

Iets bijleren, dat doe je tegenwoordig toch gewoon via een Youtube-tutorial?! Via een online zoektocht ontdekken de deelnemers Youtubevideo’s van “over the top-influencers”, met tips over hoe ze betere foto’s kunnen maken met hun smartphone. We nemen uitvoerig de tijd om dat ook uit te proberen! Het gaat hier om een online workshop voor maximaal 15 kinderen/jongeren (tussen 9 en 14 jaar). Iedere jongere moet een computer met internetconnectie voor zich hebben, en een smartphone in de aanslag. Een volwassene in de buurt, kan altijd handig zijn.

Omschrijving organisatie

Link in de Kabel bouwt een brug naar sociale inclusie door maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren digitaal vaardig en weerbaar te maken. Hierbij zien ze digitale vaardigheden en mediawijsheid niet als een doel op zich maar eerder als een middel tot sociale vooruitgang en een wapen in de strijd tegen (kans)armoede. Ze focussen op de stuwende kracht van digitale media om kinderen en jongeren maatschappelijk te versterken, te engageren en te amuseren. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE33001456954346 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

30 maart 12:00
12:00 — 13:00