Header Image

Parkiskookatelier – Bereiden van gerechten voor KSP ( kauw en slik problemen )

Doelgroep

Online, patiënten met kauw en slik problemen, mantelzorgers, verplegers, studenten opleiding (groot)keuken.

Omschrijving workshop

Er zijn meer dan 150000 patiënten die lijden aan kauw en slikproblemen wat de kans tot malnutritie en ondervoeding kan vergroten . Bereiden van gerechten voor KSP ( kauw en slik problemen ) met smaak en geur vraagt een extra kook discipline het is meer dan zomaar kokkerellen en mixen van bereide voedsel. Het is een multidiciplinaire kennis en overdracht nodig tussen de verschillende doelgroepen. Tijdens de actieve workshop maken wij 4 maaltijd componenten aan die samen een volwaardig gerecht vormen dit voor 3 verschillende consistenties niveau en slik problematiek niveau. Koken in functie van KSP eis meer dan 3 bereide maaltijd componenten samen in een beker doen en samen mixen tot een onappetijtelijk papje.

Omschrijving organisatie

Onze vzw Parkiskook Atelier organiseert kook demonstratie & workshops ” koken in functie voor personen met kauw en slik problematiek en geur en smaak verlies. Meer te weten komen over deze organisatie.

Voor meer info

www.parkiskookatelier.be
yves@parkiskookatelier.be
www.parkinsonliga.be

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE 37751208723428 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt een week voor de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

1 april 10:00
10:00 — 11:00