Header Image

PimperNieuw vzw – Tips en trucs over het verzorgen van kamerplanten

Doelgroep

Online, iedereen is welkom.

Omschrijving workshop

In deze workshop komen vier verschillende type planten aan bod. We laten zien wat hun specifieke wensen zijn, hoe je ze het best verzorgd en hoe je ze kunt stekken. We gaan dieper in op de verschillende stekmethodes, de diverse middelen en materialen die je hiervoor kunt gebruiken.

Omschrijving organisatie

Het hoofddoel van PimperNieuw is gericht op het aanbieden van een zinvolle dagbesteding in de vorm van werk en activiteiten aan mensen die niet op de reguliere arbeidsmarkt terecht kunnen of er zich niet thuis voelen. PimperNieuw streeft naar maatschappelijke verandering waarbij mensen gewaardeerd en talenten ontwikkeld worden, samenwerking gestimuleerd en materiaal hergebruikt wordt. Zo willen we komen tot persoonlijke en maatschappelijke zingeving en tevredenheid. Volgende aspecten zijn prioritair:

• Respectvolle en eerlijke omgang met zowel mens als milieu

• Aanbieden van ruimte en tijd voor talentontwikkeling

• Verbeteren van arbeidsbeleving. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE74893944075807 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

3 april 20:30
20:30 — 21:30