Header Image

S-Plus vzw – Voelschorten voor mensen met dementie

Doelgroep

Online, iedereen, specifiek senioren

Omschrijving workshop

Tijdens deze informatieve workshop leer je alles over voelschorten én hoe zelf creatief aan de slag te gaan! Voelschorten zijn een contactmiddel voor personen met vergevorderde dementie. Door het aanspreken van alle zintuigen wordt sociaal isolement doorbroken. Vrijwilligers van S-Plus vzw maken voelschorten, om ze nadien gratis te kunnen bezorgen aan woonzorgcentra. Je krijgt tips & tricks om na de workshop zelf aan de slag te gaan. De workshop richt zich specifiek tot senioren, maar ook anderen zijn welkom.

Omschrijving organisatie

Gezondheid en welzijn draagt S-Plus hoog in het vaandel. Zo timmert de vereniging aan een gezonde samenleving waar iedereen zich wel in zijn vel voelt. Jij kan hiertoe bijdragen. Zodat oudere plussers niet vergeten worden, maar de aandacht krijgen die ze verdienen. Bij S-Plus is iedereen welkom, want samen bereiken we meer. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE21 8778 0280 0103 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

30 maart 15:00
15:00 — 16:00