Header Image

Spierziekten Vlaanderen vzw – infosessie federale tegemoetkomingen voor personen met een beperking

Doelgroep

Online, iedereen die geconfronteerd wordt met een fysieke handicap.

Omschrijving workshop

Als persoon met een handicap heeft u – naargelang uw situatie – recht op verschillende tegemoetkomingen en/of fiscale voordelen vanuit de federale overheid. Welke zijn deze tegemoetkomingen en hoe vraagt u deze aan?

Omschrijving organisatie

Spierziekten Vlaanderen is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1987 inzet voor het algemeen welzijn van mensen met een neuromusculaire aandoening (NMA). In de volksmond wordt vaak naar deze groep aandoeningen verwezen met de term ‘spierziekten’. Er bestaan meer dan 600 verschillende spierziekten, deze zijn ongeneeslijk, zeldzaam en weinig gekend en op medisch vlak zijn er vaak nog geen therapieën of behandelingen. Bij de vereniging Spierziekten Vlaanderen zijn personen met om het even welke spierziekte, maar ook ouders, familieleden, vrienden, professionelen of andere betrokkenen welkom. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE18 7370 2204 0665 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

3 april 10:00
10:00 — 11:00