Header Image

TWERK – TWERK en DJ Yolotanker maken Stille Zaterdag wat luider

Doelgroep

Online, iedereen is welkom.

Omschrijving workshop

Op 3 april om 21.00 u is het tijd voor een feestje. Als afsluiter en headliner van onze Week van het Goede Doel wist TWERK de beste DJ van België te strikken. DJ YOLOtanker wordt CHOCOTANKER: ten voordele van TWERK zorgt hij voor een knallende DJ-set vol zoetgevooisde Paas- en chocolademuziek, opgepimpt in YOLO-stijl, live gestreamd vanuit het hippe (maar lege) Café Sportlokaal Den Druyts in Herentals.
Voor of tijdens de set kan je een gift doen ten voordele van ons goede doel, maar er is meer. TWERK ontwikkelde samen met de DJ een unieke limited series YOLOCOLADE-pretpakketten.
Die kan je tijdens en na de set ook bestellen.

Omschrijving organisatie

TWERK is het kleinste maatwerkbedrijf van Vlaanderen. In hartje Herentals geeft TWERK een goede job aan 30 doelgroepmedewerkers met autisme, begeleid door een professioneel team van 6 ergotherapeuten en orthopedagogen. TWERK produceert en verpakt voor grote en kleine ondernemingen, instellingen en organisaties allerhande chocoladegeschenkjes, voor sinterklaas, kerst, pasen of andere gelegenheden of evenementen. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE73 8334 9446 6860 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

3 april 21:00
21:00 — 22:00