Header Image

Vriendenkring Fatima Center VZW – Kindvriendelijke Thaise gerechten maken met kinderen

Doelgroep

Online, kinderen

Omschrijving workshop

Kindvriendelijke Thaise gerechten maken met kinderen met ingrediënten die je in de gewone supermarkt kan vinden (en niet te pikant klaargemaakt). De workshop richt zich tot alle kinderen van de lager school. Jouw boodschappenlijst met alle ingrediënten voor de workshop wordt een week vooraf bezorgd aan wie zich ingeschreven heeft.

Omschrijving organisatie

Vriendenkring Fatima Center vzw geeft Thaise vrouwen, die slachtoffer zijn van de toeristische industrie, mensenhandel, uitbuiting en geweld, kansen op scholing. Het is immers bewezen: “Als moeders school lopen en een inkomen hebben, dan gaan al hun kinderen naar school.” Via landbouwprojecten, naaiateliers, verkooptechnieken, extra kook- en bewaartechnieken, opleidingen tot bejaardenhelpster, secretaresse, kapster…geeft Vriendenkring Fatima Center deze jonge vrouwen de kansen die ze nooit kregen, omdat ze behoren tot de gemarginaliseerde bergvolkeren, gevlucht zijn uit een buurland of geboren in een arme regio. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE38 86010163 5972 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

31 maart 16:00
16:00 — 17:00