Header Image

VZW Wemel – de Wemelaanpak voor kinderen en jongeren met ADHD

Doelgroep

Online, iedereen die meer wil weten over Wemel en de wemelaanpak: ouders of andere familieleden van kinderen met ADHD, zorgverleners, leerkrachten, …

Omschrijving workshop

Wemel organiseert activiteiten met een heel eigen visie en aanpak voor kinderen en jongeren met ADHD. De ‘Wemelaanpak’ is gebaseerd op geweldloosheid en een accepterende basishouding. Het werd oorspronkelijk ontworpen voor kinderen met ADHD, maar eigenlijk is het een andere manier van omgaan met elkaar, die voor velen een heilzaam effect heeft. Gelukkige Wemels, die zichzelf mogen zijn, daar gaan wij voor! Hoe deze wemelaanpak concreet in zijn werk gaat, hoor je in onze workshop.

Omschrijving organisatie

Kampen en activiteiten voorzien waar kinderen en jongeren met AD(H)D gewoon zichzelf kunnen zijn. Meer te weten komen over deze organisatie.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hieronder in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE67 9797 8763 8587 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

30 maart 19:00
19:00 — 20:00